Graňák podpísal novú zmluvu s Dinamom, podrobnosti ale neprezradil

18.04.2013 Celý región

Moskva (TASR) - Slovenský hokejový obranca Dominik Graňák podpísal novú zmluvu s klubom KHL Dinamo Moskva. Bližšie detaily kontraktu s čerstvým držiteľom Gagarinovho pohára nie sú v tejto chvíli ešte známe.
Agentúru RIA Novosti o tom Graňák informoval bezprostredne po víťazstve v šiestom zápase finále play off a obhajobe Gagarinovho pohára v Čeľabinsku. "Som veľmi unavený, ale šťastný. Už sme podpísali novú zmluvu, ale o detailoch nemôžem hovoriť. Získať Gagarinov pohár v tomto roku bolo ťažšie ako v predchádzajúcom. Ani jedna séria nebola ľahká, no najťažšie to bolo vo finále proti Traktoru. Hráči Čeľabinska ukázali veľkú silu, ale my sme dokázali, že môžeme zdolať hocijakého súpera." citoval slová 29-ročného slovenského reprezentanta, ktorý je teoretický voľný pre účasť na blížiacich sa MS vo Švédsku a Fínsku internetový portál rsport.ru.
Ani tlačové oddelenie Dinama dĺžku nového kontraktu s Dominikom Graňákom neprezradilo. "Informáciu o novom kontrakte Graňáka nevyvraciame, ale viac zatiaľ o ňom nemôžeme hovoriť," zdôraznil tlačový hovorca Dinama Michail Kravčenko.
Dominik Graňák pôsobí v Diname Moskva od roku 2010. Za tri sezóny v ňom odohral 176 zápasov s bilanciou 80 bodov (22+58) a zaznamenal 45 plusových bodov. Jeho súčasný kontrakt sa mal skončiť 30. apríla.
 

Vyberte región